Inscripcions, últimes hores. 

CURSA 5 KMS:

https://xipgroc.cat/ca/curses/ReisRace2019/5k/inscripcio/curta

CURSA 10 KMS:

https://xipgroc.cat/ca/curses/ReisRace2019/10k/inscripcio/llarga

 

REIS i RACE, 

dues paraules diferents que es pronuncien igual ara les ajuntem en un esdeveniment únic a Igualada.

I per què una cursa el dia de Reis a Igualada??
 
Doncs perquè en aquesta ciutat la Festa de Reis se celebra de manera genuïna, a on la nit del 5 de gener Igualada i comarca es paralitza per gaudir de la Cavalcada dels Reis d'Orient, acompanyats per centenars de patges que porten personalment els regals a les llars de tota la quitxalla.
 

Igualada, una ciutat que el dia 6 de gener es lleva ressacosa després de viure una nit màgica, i on es celebra la Tradiconal Fira de Reis, una de les més antigues del nostre país. Una fira que és un autèntic aconteixement comercial i social, i que s'ha especialitzat en oferir als seus visitants els millors planters d'arbres, i productes d'alimentació i artesanals.

Volem fer-te partícip de la REISRACE, una cursa urbana de 10 kms i 5 kms que et suposarà un PUNT I APART, però també un PUNT I SEGUIT.

Serà un PUNT I APART, ja que posarà fi a dues intenses setmanes de festes nadalenques, amb abundants àpats, i en que el cos ja et demana retornar a la pràctica del running.

Però també serà un PUNT I SEGUIT, per continuar els ritme d'entrenaments i curses de dies enrere, i en que la REISRACE (i després de l'exit participatiu i organitzatiu de les edicions anteriors) serà la primera cursa de l'any de la Lliga Championchip'2019, i a la vegada serà un bon test pel calendari de mitges i maratons del nou any 2019.

La REISRACE no és una cursa convencional. Tot el contrari, és DIFERENT i INNOVADORA.

És una cursa DIFERENT perquè en el seu traçat faràs un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Correràs per l'interior d'edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia, per l'antic barri de les adoberies del Rec...

És una cursa INNOVADORA perquè de record no t'emportaràs una altra samarreta tècnica que ja no hi cabria al teu armari. Sinó volem que recordis la REISRACE amb bon gust de boca. Per aquest motiu, seràs obsequiat amb quelcom que podràs compartir amb la família: un Tortell de Reis i una ampolla de cava. A part, t'enduràs la Bossa del Corredor, amb regals i promocions dels spònsors de la cursa.


A part cal esmentar que Igualada esdevindrà Ciutat Europea de l'Esport l'any 2019.
La Federació de Capitals i Ciutats Europees de l'Esport (ACES Europe), d'acord amb la Comissió Europea, ha otorgat a Igualada la distinció de Ciutat Europea de l'Esport per l'any 2019.
Igualada encetava la candidatura a Ciutat Europea de l’Esport a primers del 2017. Ha sigut un recorregut intens per aconseguir aquesta designació que reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels seus habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat.


Gràcies a l’esforç de l’administració, les entitats i clubs, els centres educatius i la ciutadania en general s'ha aconseguit el repte i ja es pot dir que l’any 2019 Igualada serà Ciutat Europea de l’Esport. 

Moltes gràcies per ser protagonista d'aquest esdeveniment!!

 

 

Estàs aquí:Home Uncategorised REIS i RACE